Περίεργος για το Pilates; Ξεκινήστε με αυτές τις κινήσεις αρχαρίων

Pilates έχει αποκτήσει δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια, ωστόσο αξίζει όλη τη διαφημιστική εκστρατεία; Η σύντομη απάντηση είναι ναι! Το Pilates είναι μια άσκηση χαμηλής έντασης που επικεντρώνεται στην οικοδόμηση αντοχής καθώς και στη σταθερότητα. Υπάρχουν πολλά οφέλη που συνδέονται με τη συνήθη πύλη, συμπεριλαμβανομένου του βελτιωμένου συντονισμού καθώς και της ισορροπίας, της πρόληψης των τραυματισμών, της πολύ καλύτερης στάσης, καθώς και της διαχείρισης της έντασης.

Ποιος πρέπει να δοκιμάσει το Pilates; Όλοι καθώς και οποιοσδήποτε! Είναι απλό στις αρθρώσεις σας καθώς και χωρίς κίνδυνο για όλες τις ηλικίες καθώς και για τους τύπους σώματος.

Μπορεί να αναρωτιέστε ακριβώς πώς αυτός ο τύπος άσκησης διαφέρει από τη γιόγκα, μια ακόμη τυπική προπόνηση χαμηλής έντασης. Αποδεικνύεται ότι τα Pilates καθώς και η γιόγκα μοιράζονται πολλά οφέλη, τόσο ψυχικά όσο και φυσικά. Ενώ οι ρίζες της γιόγκα μπορούν να ανιχνευθούν στην αρχαία Ινδία, το Pilates είναι ένας αρκετά νέος τύπος άσκησης. Παρασκευάστηκε στη δεκαετία του 1920 για να βοηθήσει τους στρατιώτες να αποκαταστήσουν μετά τον Α ‘Παγκόσμιο Πόλεμο 1. Ο Πιλάτες χωρίζεται με την εστίασή του στην ενίσχυση του πυρήνα καθώς και στην εμπλοκή του ακόμη και στην ενίσχυση άλλων τμημάτων του σώματος.

Πώς μπορείτε να ξεκινήσετε με το Pilates; Δοκιμάστε να προσθέσετε μερικές κινήσεις Pilates για αρχάριους στην υπάρχουσα ρουτίνα άσκησης! Το μόνο που απαιτείται είναι ένα χαλάκι γιόγκα καθώς και μια καθορισμένη περιοχή όπου μπορείτε να μετεγκαταστήσετε το σώμα σας ελεύθερα.

Το 100. “Το 100” είναι μια εξαιρετική προθέρμανση για να εμπλακείτε στον πυρήνα σας. Ενώ ξαπλώνετε στην πλάτη σας, τραβήξτε τα πόδια σας σε μια επιτραπέζια θέση, με τις γροθιές σας παράλληλες προς το πάτωμα. Κρατήστε πίσω στους μηρούς σας, καθώς και το σώμα σας. Τραβήξτε τα χέρια σας καθώς και να αρχίσετε να παλεύετε τα χέρια σας, καθώς και κάτω σε μικρές κινήσεις, εισπνέοντας για 5 μετρήσεις καθώς και εκπνοή για 5 μετρήσεις. Κάνετε αυτό δέκα φορές συνολικά (ή για 100 συνολικές μετρήσεις). Εάν σε οποιοδήποτε είδος σημείου αισθάνεστε ότι η μετεγκατάσταση είναι τόσο δύσκολη, παύση καθώς και επανεκκίνηση όταν είναι έτοιμη.

Κύκλοι ποδιών. Αυτή είναι μια ακόμη άσκηση που εμπλέκει αυτούς τους βασικούς μυς. Τοποθετήστε το χαλάκι σας καθώς και παρατείνετε το ένα πόδι προς τον ουρανό με το άλλο πόδι στο πάτωμα. μετεγκατάσταση το αυξημένο πόδι σας σε μεγάλους, ελεγχόμενους, δεξιόστροφα κύκλους, σαν να σχεδιάζετε κύκλους στον αέρα με το πόδι σας. Κάνετε αυτό πέντε φορές, στη συνέχεια, αντιστρέψτε τους κύκλους καθώς και τα πόδια του διακόπτη.

Γέφυρες γλουτών. Ξεκινήστε να ξαπλώνετε στην πλάτη σας, λυγίστε τα γόνατά σας, καθώς και τοποθετήστε τα πόδια σας για την απόσταση του ισχίου. Κατά την εισπνοή, πιέστε τα τακούνια σας στο χαλάκι, συλλάβετε τις γλουτές σας, καθώς και σηκώστε τα γοφούς σας από το πάτωμα, αναπτύσσοντας μια άμεση γραμμή από τα γόνατα στους ώμους. Εκπνεύστε καθώς και χαμηλώστε τους γοφούς σας στο χαλάκι. Επαναλάβετε 20 φορές.

Ενιαίο τέντωμα. Ενώ ξαπλώνετε στην πλάτη σας, φέρετε και τα δύο γόνατα στο στήθος σας. Εμπλέξτε τον πυρήνα σας, σηκώστε το κεφάλι σας καθώς και απομακρύνετε το χαλάκι, καθώς και τυλίξτε τα χέρια σας γύρω από τους μηρούς σας. Εκπνεύστε καθώς και να φέρετε το αριστερό σας πόδι έξω μπροστά σας σε μια γωνία 45 μοιρών κρατώντας την πλάτη σας επίπεδη στο χαλάκι. Εισπνεύστε, στη συνέχεια εκπνέετε καθώς και τα πόδια του διακόπτη. Κάντε 8 έως 10 επαναλήψεις.

Κολυμβητές. Αυτή η άσκηση βοηθά τον τόνο των μυών της πλάτης σας. Ξεκινήστε από το να ξαπλώνετε στο στρώμα με τα χέρια σας να τεντώνονται πάνω από το κεφάλι. Σχεδιάστε το κουμπί της κοιλιάς σας καθώς και σηκώστε το καλύτερο χέρι σας καθώς και αριστερό πόδι από το πάτωμα. Κρατήστε το βλέμμα σας προς τα κάτω, ώστε να μην καμαρίνετε την πλάτη σας. οι πλευρές των διακόπτη καθώς και να συνεχίσετε σε ένα κίνημα “κολύμβησης” για 20 επαναλήψεις.

Αφού δοκιμάσετε μερικές από αυτές τις ασκήσεις, φροντίστε να ελέγξετε τις προπονήσεις στο Fitbit Premium! Υπάρχουν πολλές βασικές ασκήσεις καθώς και άλλα βίντεο που επικεντρώνονται στο Pilates για να μεταφέρετε τη μέθοδο Pilates στο επόμενο επίπεδο.

Αυτές οι πληροφορίες είναι για ακαδημαϊκές λειτουργίες μόνο, καθώς δεν εννοείται ως υποκατάστατο της ιατρικής διάγνωσης ή θεραπείας. Δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις πληροφορίες για να διαγνώσετε ή να αντιμετωπίσετε ένα ζήτημα ή την κατάσταση υγείας και ευεξίας. Επιθεωρήστε πάντα τον γιατρό σας πριν μεταβάλετε τη διατροφή σας, μεταβάλλετε τις συνήθειες του ύπνου σας, λαμβάνοντας συμπληρώματα ή ξεκινώντας μια νέα ρουτίνα φυσικής κατάστασης.

Τόμπι Πέλελε

Ο Toby Eyre είναι προπονητής υγείας και ευεξίας του Fitbit. Έχει έναν ενθουσιασμό για την εκπαίδευση των γύρω της για τα πολυάριθμα οφέλη που συνδέονται με μια ολιστική μέθοδο προς την υγεία. Κατοικεί στο Σαν Φρανσίσκο καθώς και απολαμβάνει να ελέγχει τα πολυάριθμα κομμάτια πεζοπορίας στην περιοχή του κόλπου. Όταν δεν είναι προπόνηση καθώς και πεζοπορία, ο Toby μπορεί να ανακαλυφθεί στην κουζίνα της κουζίνας που μαγειρεύει πιο υγιεινές εκδόσεις συνταγών που αγαπά.

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *