Η κυβερνητική παραμέληση θέτει τη Nova Scotia “όχι σε καλή κατάσταση” με την Ένωση Επιτροπών Πυγμαχίας

όπως αναφέρθηκε από τον Jon Tattrie της CBC, επί του παρόντος δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί επαγγελματική πυγμαχία ή MMA εκδηλώσεις στη Nova Scotia. Γιατί; Επειδή η κυβέρνηση απέτυχε να διορίσει (ή να επαναπροσδιορίσει) τους νέους Επιτρόπους της Nova Scotia Boxing Authority μετά από τους παρόντες όροι που έληξαν τον Ιούνιο του 2017. Προμήθειες και μαχητικά αθλήματα.

Ο Tattrie αναφέρει ότι η κυβέρνηση σχεδιάζει να αποκαταστήσει αυτό με την τελευταία καρέκλα της αρχής, σημειώνοντας ότι “αυτό που συνέβη φέτος είναι οι [επαρχιακές] εκλογές διέκοψαν όλους τους διαφορετικούς διορισμούς. Αναμένεται να συναντηθούν την επόμενη εβδομάδα ή έτσι, ”

Μόλις η Επιτροπή επιστρέψει και η εκτέλεση αθλημάτων μάχης θα παραμείνει λίγο νομικό χάος στη Νέα Σκοτία. Οι νόμοι τους προ-ημερομηνία των πρόσφατων τροποποιήσεων του ποινικού κώδικα με την επαρχία που βασίζεται σε ένα ρυθμιστικό σχέδιο που προσπαθεί να παπουτσιές-horn όλα τα μαχητικά αθλητικά γεγονότα κάτω από την ομπρέλα της πυγμαχίας.

Μεταξύ των παραλογιών που έχουν προκύψει στη δικαιοδοσία είναι

Καλώντας το σπαθί να αναβαθμίζει μια μορφή πυγμαχίας.

Επιτρέποντας στους μαχητές να κερδίσουν με πυροβολισμό βουβωνών

Αγνοώντας την προστασία των αμοιβών μαχητών

Αγνοώντας τους πραγματικούς κανόνες τους για χάρη των μεγάλων προωθητών

Τα παραπάνω είναι ένας μη εξαντλητικός κατάλογος περιοχών που θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν τη μεταρρύθμιση στη Νέα Σκωτία. Αυτή η τελευταία λήψη, ωστόσο, αποδεικνύει ότι η μαχητική αθλητική ρύθμιση είναι πιθανότατα λίγο περισσότερο από μια δεύτερη σκέψη στην επαρχία.

Μοιραστείτε αυτό:
Κελάδημα
Facebook

Σαν αυτό:
Σαν φόρτωση …

Σχετίζεται με

Μια νομική κατανομή του MMA στη Νέα Σκοτία (και γιατί η μάχη του ξίφους είναι πυγμαχία σε NS!) 26 Ιουλίου 2013in “Ερασιτέχνης νόμος MMA”
Τα προβλήματα στη Νέα Σκωτία … 19 Φεβρουαρίου 2014in “Ερασιτέχνης Νόμος MMA”
Απαιτήσεις “Αρχική αδειοδότηση” και MMA Fighter Mobility Rightsaugust 27, 2013in “Αθλητισμός Επίτροπος του Οντάριο”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *