Μπύρα στην υγεία σας: Probiotics in Beer;

από τον Matt Weik

Εμείς στο διαδίκτυο στην Αμερική. Εκτός από τους Αμερικανούς, πολλοί από εμάς έχουν ευχαρίστηση σε μια μεγάλη μπύρα κάθε τώρα, όπως και τότε – μερικοί από εμάς έχουμε την ευχαρίστηση στην μπύρα πολύ πιο συχνά από άλλους. Ένα πράγμα που όλοι μας καταλαβαίνουμε είναι ότι η μπύρα δεν είναι το πιο υγιεινό ποτό που καταναλώνει σε συνήθη βάση. Όλες αυτές οι προστιθέμενες θερμίδες προστίθενται καθώς και πριν το καταλάβετε, παίρνετε νέα παντελόνια. Ωστόσο, οι ερευνητές στη Σιγκαπούρη φρυγανίζουν σε ένα νέο προϊόν που επιδιώκουν να δώσουν στην αγορά -προλωτική μπύρα.

Θα πίνω σε αυτό!
Χρειάστηκαν οι ερευνητές όλους τους 9 μήνες για να συγκεντρώσουν ένα προϊόν που περιλαμβάνει τουλάχιστον ένα δισεκατομμύριο σε απευθείας σύνδεση προβιοτικά σε μια ενιαία μερίδα μπύρας. Πολύ πιο συγκεκριμένα, ένα στέλεχος που ονομάζεται Lactobacillus paracasei L26. Το όνομα μπορεί να μην σας υποδεικνύει τίποτα, ωστόσο είμαι βέβαιος ότι είστε όλοι καλά συνειδητοί για τα οφέλη για την υγεία και την ευεξία που έχουν τα προβιοτικά στην πεπτική υγεία.

Όταν ρωτήθηκε ακριβώς πώς η γεύση της μπύρας, οι ερευνητές επεσήμαναν ότι είναι παρόμοια με μια ξινή μπύρα καθώς και ότι το αλκοόλ υλικό είναι 3,5% που είναι παρόμοιο με πολλές από τις ελαφρές μπύρες όπως το Heineken Light, το Yuengling Light Lager, επίσης Καθώς το φως Amstel – η γεύση, ωστόσο, είναι σημαντικά διαφορετική από μια ελαφριά μπύρα. Όταν ολοκληρώθηκε η συνταγή, η διαδικασία ζυθοποιίας χρειάστηκε περίπου ένα μήνα από την αρχή της επιφάνειας όταν είναι έτοιμη να καταναλωθεί. Αντί να είναι μια ομαλή μπύρα, όπως πολλές από τις μπύρες του φωτός στην αγορά, μια ξινή μπύρα όπως αυτή η προβιοτική μπύρα έχει λίγο δάγκωμα καθώς και τρυφερότητα σε αυτό.

Ένας ερευνητής ανέφερε: “Τα γενικά οφέλη για την υγεία και την ευεξία που συνδέονται με την κατανάλωση τροφίμων καθώς και τα ποτά με προβιοτικά στελέχη οδήγησαν δραματικά τη ζήτηση. Τα τελευταία χρόνια, η χρήση βιοτεχνικών ή ειδικών μπύρες έχει κερδίσει τη δημοτικότητα. Ο Alcines [ο εκπαιδευόμενος που ήρθε με τη συνταγή από το Εθνικό Πανεπιστήμιο της Σιγκαπούρης Επιστήμης Τροφίμων καθώς και το Πρόγραμμα Καινοτομίας] δημιουργείται σε ένα ειδικό περιβάλλον που εξυπηρετεί αυτές τις δύο τάσεις. Είμαι θετικός που η προβιοτική μπύρα φιλική προς το έντερο θα είναι καλά δεκτό από τους πότες μπύρας, καθώς μπορούν τώρα να απολαύσουν τις μπύρες τους καθώς και να είναι υγιείς. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με τα τεράστια επιχείρηση ζυθοποιίας ή βιοτεχνίας για να εξετάσουμε ακριβώς πώς μπορούμε να εμπορευματοποιήσουμε ή να επιτρέψουμε την μπύρα. ”

Τώρα, αν πιστεύετε ότι θα είστε σε θέση να αντιγράψετε το προϊόν, καθώς και να το εισαγάγετε πριν αποκτήσουν τη δυνατότητα, πολύ καλύτερα βιάζεστε καθώς οι ερευνητές έχουν ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που εκκρεμεί τη συνταγή προβιοτικής μπύρας τους. Δεν σταματούν ούτε εκεί. Αυτή τη στιγμή εργάζονται σε ένα ακόμη προβιοτικό αλκοολούχο ποτό, ωστόσο, δεν ήταν ελεύθεροι να μιλήσουν για αυτή τη δουλειά εκείνη τη στιγμή.

Πώς θα φτάσει η προβιοτική μπύρα τους εδώ στα κράτη; μόνο ο χρόνος θα δείξει. Εάν παρέχεται η ευκαιρία, θα αγοράσω απολύτως και κάποιες καθώς και να δούμε ακριβώς πώς συγκρίνεται με άλλη μπύρα (συμπεριλαμβανομένης της ξινής μπύρας) που είχα στο παρελθόν.

Πηγή:
Scattergood, Gary. “Η προβιοτική μπύρα που παράγεται στο Πανεπιστήμιο της Σιγκαπούρης έχει« εμπορικές δυνατότητες ».” Nutraingredients.com. Ν.Ρ., 29 Ιουνίου 2017. Web. 30 Ιουνίου 2017.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *