Η American Media ανακοινώνει νέες προσθήκες στην ομάδα

American Media Inc. Ονόματα Chris Lockwood, Mike Carlson, καθώς και Allan Donnelly για να οδηγήσει τις συντακτικές ομάδες στο Encusiast Group των Titles Physical Fitness

Woodland Hills, Καλιφόρνια, 31 Οκτωβρίου – Prnewswire – David J. Pecker, Πρόεδρος καθώς και Διευθύνων Σύμβουλος της American Media, Inc. (AMI), αποκάλυψε σήμερα ότι ο Chris Lockwood, ο Mike Carlson, καθώς και ο Allan Donnelly έχουν προσχωρήσει στο Editorial Προσωπικό της Muscle Mass & Fitness, Flex καθώς και Muscle Mass & Physical Fitness Hers Magazines, αναφέροντας την Laya Clark καθώς και τον Chris Scardino, εκτελεστικούς αντιπροέδρους και συν-εκδόσεις διευθυντών της ομάδας ενθουσιώδους της AMI. Η ομάδα περιλαμβάνει αυτές τις τρεις δημοσιεύσεις, τις ιστοσελίδες τους, τον κ. Olympia, καθώς και άλλα συναφή γεγονότα καθώς και επεκτάσεις μάρκας.

Με την ανακοίνωση, ο κ. Pecker είπε: “Μια εβδομάδα μετά την ονομασία Laya Clark καθώς και Chris Scardino για να διευθύνει την ομάδα ενθουσιώδους μας, ολοκληρώσαμε την ομάδα μας φέρνοντας τον Chris Lockwood ως αρχισυντάκτη της Muscle Mass & Φυσική ικανότητα με τον Mike Carlson ως #2 του, καθώς και την προώθηση του Allan Donnelly να είναι εκτελεστικός συντάκτης της Flex. Αυτό μας παρέχει το πιο μπροστά σκέψη, έγκυρο συντακτικό προσωπικό οποιουδήποτε τύπου δημοσίευσης που στοχεύει σημαντικούς λάτρεις της φυσικής κατάστασης.

Ο κ. Clark είπε: “Το Chris είναι ένας από τους πιο καλά ενημερωμένους συγγραφείς για τον κόσμο σχετικά με το θέμα της φυσικής κατάστασης καθώς και της διατροφής καθώς και του όρασου του για τη μυϊκή μάζα και τη φυσική ικανότητα θα την καταστήσει η κύρια πηγή για την αιχμή Πληροφορίες σε αυτούς τους τομείς. Με τον Mike Carlson ως εκτελεστικό συντάκτη, έχουμε τώρα δύο από τα πιο περιζήτητα συντακτικά ταλέντα στην αγορά μαζί σε ένα περιοδικό.

Ο κ. Scardino πρόσθεσε: “Ως ανώτερος συντάκτης στο Flex, ο Allan μας έδειξε ότι ήταν προετοιμασμένος για μεγαλύτερα και πολύ καλύτερα πράγματα. Η Flex ήταν πάντα η φωνή της γειτονιάς του hardcore bodybuilding καθώς και ο Allan θα παράσχει αυτή τη φωνή υψηλότερη απήχηση από ποτέ.

Ο κ. Lockwood κατέχει ένα M.S. στην Αθλητική Επιστήμη, καθώς και στη διαδικασία απόκτησης του διδακτορικού του δίπλωμα από το Πανεπιστήμιο της Οκλαχόμα στη φυσιολογία άσκησης. Έχει συνεισφέρει στη μυϊκή μάζα και τη φυσική ικανότητα, επειδή το 1998, καθώς και έχει επίσης πραγματοποιήσει εκτελεστικές θέσεις ή υπηρέτησε ως ειδικός σε μια σειρά επιχειρήσεων αθλητικής διατροφής, όπως το GNC, καθώς και η Weider Nutrition. Mike Carlson Πολλοί μόλις πρόσφατα εισήγαγαν, καθώς και υπηρέτησε ως αρχισυντάκτης του γνήσιου μαχητή, ένα από τα πρώτα περιοδικά για να αναγνωρίσει την έκρηξη MMA, καθώς και ο ανώτερος συντάκτης στις εκδόσεις GNC ενεργοποιείται καθώς και φυσικό . Ο κ. Donnelly ήταν με την Flex επειδή το 2006, καθώς και ήταν συντάκτης για την φυσική κατάσταση των ανδρών καθώς και έναν συγγραφέα στη Muscle Mass & Fitness.

Ο κ. Clark δήλωσε ότι καθώς και ο κ. Scardino διεξάγουν επί του παρόντος μια περιήγηση για έναν αρχισυντάκτη στο Muscle Mass & Physical Fitness που θα αναφέρει στον κ. Lockwood. Συλλογικά, η μυϊκή μάζα και η φυσική κατάσταση, η Flex καθώς και η M & F, φτάνουν πάνω από 8 εκατομμύρια επισκέπτες το μήνα. Είναι οι κορυφαίοι τίτλοι για τους μεγάλους λάτρεις της φυσικής κατάστασης καθώς και για τους bodybuilders.

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *