Έτρεξα το μαραθώνιο της Βοστώνης καθώς και το μόνο που πήρατε ήταν αυτό το κακό blog

το έκανα! Έτρεξα τον Μαραθώνιο της Βοστώνης !! Όλο το Σαββατοκύριακο του Μαραθωνίου ήταν εκπληκτικό. Μόλις έφτασα στο ξενοδοχείο, καθώς και να έχω μια τεράστια μετά την γιορτή για να πάω (αυτό, ή ίσως θα δω ένα μαραθώνιο Netflix στο σπίτι ενός φίλου με προσιτή σαμπάνια καθώς και πίτσα). Ωστόσο, ήθελα να μοιραστώ τα αποτελέσματά μου επειδή καταλαβαίνω ότι η μητέρα μου διαβάζει αυτό το blog lil ol ‘καθώς και επιθυμεί να σιγουρευτεί ότι είμαι εντάξει.

Γεια Μαμά, είμαι καλά. Σταματήστε να με καλείτε είμαι εξαιρετικά ταραχώδης με την προαναφερθείσα σαμπάνια καθώς και την πίτσα. Μπορείτε να με παραλάβετε από το LAX; Ευχαριστώ. όπως εσύ.

Έχω πάρει τόσο πολλές φωτογραφίες καθώς και βίντεο – θα έχω μια νόμιμη ανακεφαλαίωση καθώς και αποτελέσματα, καθώς και εκθέματα καθώς και τρόφιμα καθώς και διασκέδαση που δημοσιεύει σύντομα. Ωστόσο, για τώρα – απλά καταλάβετε ότι ολοκλήρωσα περίπου στις 3:58:10. Ήταν καταπληκτικό. Ήταν επίσης μια κουραστική μέρα ξεκινώντας από τις 5πμ με μια όμορφη ανατολή του ηλίου.

Ο περιφερειακός σας Monican έτρεξε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στις 3:58:10!

Σας ευχαριστώ τόσο πολύ για όλη την υποστήριξη καθώς και όπως στο Facebook καθώς και το Instagram καθώς και το Twitter καθώς και στο Sky Composing καθώς και μέσω του Piger Piger, καθώς και του τηλεγράφου τραγουδιού (παρόλο που ο τραγουδιστής Gorilla Messenger ήταν ίσως α λίγο πολύ). Σας εκτιμώ πραγματικά. Πολύ περισσότερες λεπτομέρειες, καθώς και φωτογραφίες του αγώνα καθώς και η έκθεση σύντομα!

Ερώτηση: Τι έκανες αυτό το Σαββατοκύριακο; Κάτι διασκεδαστικό; Οτιδήποτε νόστιμο;

Ο αγώνας του Μαραθωνίου της Βοστώνης ανακαλύπτει μέσω @RuneAtrepeat

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

Αποθηκεύσετε

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Μερίδιο

Ταχυδρομείο

Μερίδιο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *