Τραυματικά ατυχήματα και σοκολάτα

μετά το μεγάλο μου “Λατρεύω τα πάντα!” Δημοσίευση σήμερα πήγα να γνωρίσω τη μητέρα μου για μεσημεριανό γεύμα. Στο δρόμο, ένα αυτοκίνητο με χτύπησε από πίσω σε κόκκινο φως. Με χτύπησαν σκληρά.

Στη συνέχεια, έφυγαν. WTF.
Τα νεότερα μου βίντεο

Αναθεώρηση του ανορθόδοξου βιβλίου και του Netflix
Ανασκόπηση της σειράς Book & Netflix – Unorthodox. Μια καλή ακρόαση – Βιβλίο, Podcast και Visual Home Entertainment Review Series.

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 7 λεπτών, 28 δευτερολέπτων

Επόμενο
Πώς να κάνετε την κατώτερη προπόνηση του σώματος για τους δρομείς
03:09

Ζω
00:00
08:21
07:28

Ανέφερα ότι ήμουν στο αυτοκίνητο της μαμάς μου;

Ναί. Ο Θεός έχει έναν τρόπο να με κρατά στην πραγματικότητα όταν παίρνω λίγο πολύ ευχαριστημένος με τα ασήμαντα πράγματα.

Αλλά, είμαι εντάξει και το αυτοκίνητο είναι εντάξει. Μόνο μικρή ζημιά και στα δύο. Έχω έναν μικρό πονοκέφαλο, οπότε ίσως να είμαι λίγο πληγή στο λαιμό αύριο, αλλά είμαι καλά;

Τελικά έφτασα στο έργο της μαμάς μου και φάγαμε ένα γρήγορο γεύμα μαζί. Η μητέρα μου είναι δάσκαλος, οπότε δεν μπορούσε απλώς να αναβάλει το μεσημεριανό γεύμα μέχρι να φτάσω εκεί.

Είχα κάνει σαλάτες με τα έργα! Σπανάκι, ντομάτες, κρεμμύδια, καρότα, χούμους, μπιζέλια, μαύρα φασόλια και ντύσιμο. Η μητέρα μου ήταν έκπληκτος με τις δεξιότητες της σαλάτας μου;

Επίσης, συσκευάσαμε ψωμί με butta και ένα μήλο.

Πήγα στο σπίτι και ο αδελφός μου κοιτάζει το αυτοκίνητο – είπε ότι θα ήταν εντάξει και απλά έπρεπε να πάρει ένα νέο λαμπτήρα επειδή το ατύχημα το έσπασε με κάποιο τρόπο; Ο προφυλακτήρας είναι λίγο χαλαρός τώρα.

Αλλά, δεν το συνειδητοποίησα καν και άρχισα να τρώω συναισθηματικά. Πήρα μια χούφτα τσιπ σοκολάτας και έπειτα αυτές τις καραμέλες …. Τότε συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να σταματήσω και να φύγω. Και το έκανα; Εντάξει, ίσως μετά από μια άλλη χούφτα τσιπς.

Τότε, η μητέρα μου με πήρε ψώνια και πήρα έναν παγωμένο καφέ. Με έκανε να νιώθω καλύτερα.

Ποιο είναι αυτό το κορίτσι που τραβά φωτογραφίες των λουλουδιών στο Costco;

Ω, είμαι εγώ. Εσείς οι άντρες διαβάζουν το blog ενός περίεργου.

Είχαμε επίσης σνακ σε αυτές τις κουταλιές veggie κατά την οδήγηση γύρω. Χα, τώρα έχω και τη μητέρα μου εθισμένη και σε αυτά.

Το δείπνο ήταν κουτί ινδικό φαγητό – το οποίο υπόσχομαι ότι έχει καλύτερη γεύση από ό, τι ακούγεται; Μετά από αυτή την εικόνα η μητέρα μου έφερε αυτό το φανταχτερό ψωμί σιταριού από ένα αρτοποιείο στο υποχώρησή της. Τοσο καλα!

Μετά το δείπνο ξετυλίγομαι τρώγοντας μπισκότα. Και τότε συνειδητοποίησα ότι είμαι ένα μπισκότο-αγωνιστικό. Χαίρομαι που δεν είμαι αλκοολικός, αλλά τα μπισκότα είναι πολύ πιο εύκολα διαθέσιμα και μπορεί να είναι εξίσου επιβλαβή για μερικούς ανθρώπους.

I feel really bad about getting in an accident in my mom’s car (even though it was not my fault). I ought to talk about this with a friend and not avoid my feelings with my frenemy = Amos (as in well-known Amos).

Κάποιος άλλος έχει μεγάλη αποτυχία σήμερα; Ελπίζω όχι!

But feel totally free to vent in the comments ?

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

Σώσει

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Μερίδιο

Ταχυδρομείο

Μερίδιο

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *